(Gym-)kleding met uw schoollogo

Gymshirt.nl biedt uw school alle soorten (sport-)kleding aan. Bedrukt met uw schoollogo maar desgewenst ook onbedrukt leverbaar. Om het voor eenvoudig te maken hebben wij 5 uitgewerkte leveringsmogelijkheden samengesteld. Heeft u een andere wens? Neem dan gerust contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
gymshirt

Uniek concept voor scholen en verenigingen.

Gymshirt.nl heeft een concept ontwikkeld dat voor scholen en verenigingen op een efficiënte manier de productie & distributie van bedrukte gym- en sportshirts verzorgt. Niet alleen nemen wij u het werk uit handen, maar wij ondersteunen uw school, (ouder)vereniging of goede doel  naar uw keuze, ook door middel van onze unieke cashback-methode. Onderstaand leest u meer over de mogelijkheden.

De vijf opties:

Optie 1

• U bestelt voor de hele school (of zoveel u nodig heeft bijv. alleen voor de onder- of bovenbouw) shirts/kleding
  • U houdt deze in eigen beheer en gebruikt/deelt de shirts uit bij uitjes als schoolreis en sportdag
  • De shirts blijven eigendom van school en worden na gebruik terug ingeleverd

Voordelen:

• Altijd voor alle leerlingen shirts beschikbaar
  • U ontvangt staffelkorting over uw bestelling welke op kan lopen tot meer dan 50%.

Optie 2

• U bestelt voor alle 1e jaars (voortgezet onderwijs) of alle 5e groepers (basisonderwijs) tegelijk in 1 bestelling
  • U verrekent dit op de schoolfactuur of via ouderraadbijdrage
  • Extra bijbestellen of andere maten bijbestellen verloopt via gymshirt.nl
  • Of ouders kunnen zelf bijbestellen via onze webshop (zoals bij optie 5)

Voordelen:

• Alle leerlingen hebben bij aanvang van het schooljaar direct de juiste gymkleding.
  • U ontvangt staffelkorting over uw bestelling welke op kan lopen tot meer dan 50%.

Optie 3

• U bestelt voorraad in eigen beheer
  • De verkoop vindt plaats via uw conciërge
  • Of de verkoop vindt plaats via de ouderraad/-vereniging waarbij de opbrengst voor de oudervereniging kan zijn.
  • De aanvulling van uw voorraad v.a. 10 stuks bestelt u op afroep bij gymshirt.nl

• U kunt zelf de verkoopprijs bepalen
  • Uw ouderraad zou met de verdiensten extra activiteiten kunnen organiseren en/of materialen kunnen aankopen
  • U ontvangt staffelkorting op basis van uw jaarafname welke op kan lopen tot meer dan 50%

Optie 4

• Ouders bestellen via bestelformulier school (dit formulier kunnen wij desgewenst voor u verzorgen)
  • Uw ouderraad of conciërge bestelt bijv. 1x per maand via gymshirt.nl,
  • Betaling en afhandeling via school
  • Gymshirt.nl factureert aan school

• U kunt zelf de verkoopprijs bepalen
  • U ontvangt staffelkorting op basis van uw jaarafname

Optie 5

• Ouders bestellen en betalen zelf via onze webshop
  • Gymshirt.nl verzorgt de afhandeling en verzending
  • Verzending kan naar keuze op vast moment via school waarna conciërge deze verdeelt danwel leerlingen deze bij hem ophalen (geen verzendkosten voor ouders)
  • Of verzending bestelling naar huisadres leerling (verzendkosten conform tarief PostNL)

Voordelen:

• Alle werkzaamheden worden u uit handen genomen
  • U ontvangt een cash-backvergoeding per verkocht shirt waarmee u korting ontvangt op producten van AllesVoorMijnSchool.nl of waarmee u een (school-)project kunt ondersteunen.

Waarom gymshirt.nl?

• Grote keuze in kleding van budget tot professionele kwaliteit merkkleding

• Verkrijgbaar in alle kindermaten en maten voor volwassenen

• Zowel voor leerling als leerkracht