Dé oplossing voor
het digitale rapport

Sinds het digitale rapport de laatste jaren op steeds meer scholen ingevoerd wordt is ook de vraag gekomen naar een passende, kindvriendelijke en duurzame oplossing voor de losse rapportbladen.

Op basis van deze vraag heeft AllesVoorMijnSchool.nl geheel in eigen beheer een passende oplossing ontwikkeld voor de nieuwe digitale rapporten. Inmiddels zijn er al veel scholen enthousiaste gebruikers van ons rapportmapje. Een duurzame rapportmap die alle schooljaren met de leerling meegaat, met een ontwerp dat niet alleen kindvriendelijk is en de identiteit van uw school draagt maar ook kostentechnisch aantrekkelijk is!

Onze creatieve illustratoren en grafisch ontwerpers maken voor iedere school een ontwerp dat herkenbaar is voor uw leerlingen. Zo wordt ieder ontwerp persoonlijk en op maat, geheel in de sfeer van uw school.

De kleurrijke voorbladen, die door ons bijgeleverd worden, kunnen gepersonaliseerd worden waardoor het rapportmapje herkenbaar en persoonlijk wordt.

En de map kan, al dan niet met een aangepast ontwerp, natuurlijk ook kan dienen als huiswerkmap.

Kijk voor meer informatie ook op onze website rapportmapje.nl of neem contact met ons op. Wij zijn u graag persoonlijk van dienst.

Voor meer rapportmapjes ga naar www.rapportmapje.nl

Wij maken uw rapport duurzaam!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Uitstraling

Onze ontwerpers en illustratoren ontwikkelen in opdracht voor elke school een geheel eigen, herkenbaar ontwerp voor het rapportmapje en uiteraard verwerken wij ook uw huisstijl/logo in het ontwerp.
Heeft u nog geen huisstijl of is uw huisstijl/logo aan een update toe? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Kwaliteit

Met onze rapportomslagen kunnen leerlingen gedurende de hele schoolperiode hun rapport bewaren en meenemen. De omslag kan tegen een stootje en beschermd tegen waterdruppels (of zelfs tegen de koffie van opa). Het rapportmapje wordt daarna als bewaarexemplaar een mooie blijvende herinnering aan hun schooltijd op uw school.

Praktisch

Onze rapportmapjes zijn niet alleen praktisch omdat ze de rapporten beschermen tegen vuil en druppels of omdat alle rapportbladen erin passen, ze een handzaam formaat hebben en stevig zijn maar ook omdat wij nagedacht hebben over hoe u de rapportomslagen eenvoudig zelf kunt personaliseren!

Prijs

Reeds bij het eerste ontwerp hebben wij de prijs als één van de 4 hoofdpunten neergezet, want uiteraard begrijpen wij dat uw budget een belangrijke factor is. Daarom hebben wij hiermee rekening gehouden bij de productontwikkeling.